Woensdag 2 Januari was het zo ver.
Het nieuwjaars tournooi stond op het punt te beginnen. Even voor achten druppelden de deelnemers binnen. De spanning was van de gezichten af te 
lezen. Er staat ook wel het een en ander op het spel. Het is toch een krachtmeting, die de toon zet voor het nieuwe jaar.
Een moment om de rangorde binnen de club bij te stellen. Mede door de sfeerverlichting in de gele hal viel de spanning al snel weg, en werd er met veel plezier gespeeld.
De tournooi commissie had het klaargespeeld om precies 20 spelers te selecteren, zodat met 5 velden de bezetting ideaal was. Misschien moet ik ook nog enkele werkgevers bedanken, die elk jaar weer doormiddel van het kerstpakket een goede sponsor zijn van ons tournooi.
Tevens wil ik de o zo belangrijke official bedanken, die er voor zorgt dat alles volgens de regels verloopt, en ook de o zo belangrijke uitslagen bijhoud.
Bij die uitslagen zaten toch nog wel wat verrassingen.
Zo werd Christien bij de dames derde, achter Karen die toch ook verrassend tweede werd, omdat Mieke vol overtuiging de winst naar zich toe trok.
Bij de heren veroverde Maarten, ondanks alle knie problemen de derde plaats, achter Johan die zijn inspanningen beloond zag met een mooie tweede plaats. En omdat ondergetekende winnaar werd bij de heren, zit ik nu dit stukje te typen.
Met dank aan de tournooi commissie, die alles weer tot in de puntjes had georganiseerd, kunnen we weer op een geslaagd tournooi terug kijken.
 
C.M.

Redactie

Heb je iets voor de nieuwsbrief, mail het naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Er verschijnt gemiddeld 1x per 2 maanden een nieuwsbrief

Volg BC De Pluim op